Duurzaam Aldlân


Veel bewoners hebben hier de eerste kennismaking met verduurzamen gehad. Vanaf het moment dat wij een stichting zijn, richten wij ons op meer collectieve aanpakken waarbij de individuele vrijheid in keuzes voorop blijft staan.

ENERGIENEUTRAAL

AARDGASVRIJ

Fossiele brandstoffen zijn slecht voor het milieu. Daarnaast wordt de verkrijgbaarheid van aardgas steeds lastiger en daarmee duurder. Wij willen wonen in onze wijk betaalbaar houden.

VOORDELIG

Energie (en de belastingen) zal steeds duurder worden. Door uw eigen energie op te wekken voorkomt u prijsstijgingen. Dat is voordelig voor het milieu en uw portemonnee.

COMFORTABEL

Woningen isoleren betekent niet alleen een lager energieverbruik, maar het comfort van uw woning neemt ook eens flink toe. Warm in de winter, koel in de zomer.

VOOR IEDEREEN

Wij willen dat iedereen kan profiteren van voordelen. Daarom informeren, adviseren en helpen wij, zodat iedereen een verstandige beslissing kan maken ongeacht gekozen bron.

GEEN EXTRA KOSTEN

Alle informatie, advies en hulp wordt geboden door de stichting in samenwerking met de gemeente, dus u betaalt hier niets voor. Wij hebben geen commercieel doel en u heeft ook geen verplichtingen naar de stichting. Advies op maat en vrijheid in keuze.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief